Gdje se sve treba odjaviti nakon odlaska iz HR

Odličan članak vezano uz proceduru koju treba slijediti nakon dužeg (više od 6 mjeseci) / trajnog odlaska iz Hrvatske:

http://zagrebdublin.com/korisne-informacije/gdje-se-sve-treba-odjaviti-nakon-odlaska-iz-hr/

 

Traži se traži... dobar zubar

Ovdje ćemo dodavati sve zubare koje preporučujete:

https://en.yelp.be/biz/djurkin-srecko-uccle

 

Nostrifikacija naših diploma u Belgiji

Za više informacija pogledajte slijedeće poveznice:

 

Odvjetnik Tristan Krstic

Tristan ima u Belgiji 16 godina iskustva kao odvjetnik. Uz francuski i engleski, govori naravno i hrvatski jezik. Mozete mu se javiti ukoliko vam treba pravni savjet, ukoliko ste dobili opomenu pred tužbu, ukoliko želite nekoga tužiti, ukoliko kupujete ili prodajete firmu ili business…

Više mozete naći na:

Direktni kontakti su:

 • Tristan KRSTIC,
 • Avocat - Lawyer - Odvjetnik
 • Association Afschrift, Avenue Louise 208 B-1050 Bruxelles
 • Tel: +32.2.646.46.36
 • Fax: +32.2.644.38.00
 • tristan.krsticOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • www.afschrift.com

 

logoafs.gif

Novo radno vrijeme - Veleposlanstvo RH

HRUBE proslijeđuje informaciju da je:

novo radno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva RH u Bruxellesu od 1. ožujka 2016. godine:

 • Ponedjeljak, četvrtak: 10:00-13:00 sati

 • Utorak, srijeda:10:00-12:00 sati  i  14:00-16:00 sati

Zahvaljujemo gospođi Dunji Pešut za ovu informaciju! Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj: 02 639 2036.

Kontic - Hrvatska kvaliteta!

 Kontic

 

Da li treba reći nešto više? Za većinu Hrvata, Poljaka, Slovenaca, Slovaka, Čeha, Mađara u EU Institucijama, Stalnim Predstavništvima, NATO-u i šire on je definitivno jedan od onih "Ultimate Jocker zovi" ljudi ovdje u Bruxellesu! Zašto? Pa evo kratko objašnjenje u nastavku.

Vjerujem da većina dobro poznaje ovog sposobnog, vrlo pristupačnog i nadasve brzog Hrvata u Bruxellesu koji ima znanje i nesebično je spreman podijeliti to znanje dalje - svojom uslugom zaslužuje brand Hrvatska kvaliteta!

Hrvoje je uvijek spreman odgovoriti na vaše pitanje koje je na bilo koji način povezano uz:

 • osiguranje vašeg vozila, nekretnine, jahte, vile, žene, ljubavnice pa čak i konja... Ako treba ponuditi i kompletnu podršku do te mjere da vam gotovi dokumenti i npr nove tablice stižu direktno na vašu kućnu adresu! I to ne samo osigurati nego i dati analizu tržišta u Belgiji i savjet koje se osiguranje najbolje isplati trenutno, kakvi su rizici, na što treba pripaziti (tipa osigurati dodatno stakla zbog čestih provala)... U svega par minuta dobiti ćete vrlo strukturirani odgovor čak I na ona pitanja kojih se još niste ni sjetili da vas zanimaju!
 • sve vezano uz prijavu vozila u Belgiji I općenito pomoći savjetima oko exporta / importa. Gdje se plaća porez? Do kojeg iznosa? Gdje uzeti tzv "zoll" tablice za prijevoz vozila do Hrvatske, koja je razlika između belgijskih i njemačkih tablica, ...
 • preporuku za jeftiniji popravak ako vam je auto preko noći dobio besplatno neku novu "liniju" od neopreznog vozača tj oštećenje kao što je npr kod mene bio slučaj...
 • renovaciju vaše kuće / apartmana ali i consulting i posredovanje prije same kupovine. Ako želite Hrvoje može doći I pogledati stan prije same kupovine I istražiti skrivene detalje koji su u biti potencijalni budući troškovi renovacije! Ukoliko se slažete, Hrvoje će pregovarati sa prodavačem oko cijene. Cijena? Sitni postotak od razlike u cijeni, dakle postotak od vase uštede na kupovini - za koju se umjesto vas izborio! 

Poživio nam ti još dugo Hrvoje! Sve dok svi Francuzi ne nauče izgovoriti pravilno tvoje ime! ;)

Ovdje je link na Hrvojev linked in profile kao I link na kontic.be website.

 

Potkategorije