Ova kategorija namijenjena je registriranim korisnicima.

RUČAK NA PLUX-u i FINALE u CASA MUNDIAL!

Dragi svi,

Svi smo svjesni da je ovo epohalni događaj koji ćemo prepričavati GODINAMA a možda i desetljećima! Našoj djeci i unucima!

Ovaj put trebamo stvarno pokazati jedinstvo - isto ono koje imaju NAŠI VATRENI na terenu!

 

Ovo je trenutni prijedlog za druženje u nedjelju:

  • Okupljanje ispred PLACE LUXEMBOURGA i ručak 13 - 14:30 (neće biti gužve sigurno u nedjelju);
  • ZAJEDNIČKA SLIKA SA ZASTAVOM U 14:00H!! :)
  • odlazak do CASA MUNDIAL U 14:30H (po dogovoru pješice ili javnim prijevozom. Nije neka prevelika udaljenost - ja bi radije prošetao gradom fino sa zastavom! :)
  • Za gledanje utakmice s manjom djecom predlazemo  ove opcije: Maison d'Istrie, Avenue Louise 261, 1050 Ixelles ili Bois tranquille, Rue de la Concorde 63
  •  Poslije tekme odlazak do Trga Bourse - oko 20:00 (+/-) i možda odlazak do Grand place

Slavimo - bez obzira na rezultat! :)

FC Croatia BXL added an event:

Jos samo jedna - najveca - FINALE!!!

Mjesto je poznato - Casa Mundial, na Rue Royale 290, 1000 Bruxelles (5min pjeske od metro stanice Botanique).

Osigurano je tri velika TV ekrana na otvorenom prostoru (stajanje), te dva velika TV platna u zatvorenom (stajanje i sjedenje). Ocekujemo ne samo punu terasu, nego i unutarnji prostor, stoga vas molimo da pocnete dolazit vec u 15:00, i najkasnije do 16:00! Vec dva puta je premasen kapacitet od 250+ ljudi! Prostor je posao iznimno popularan i moramo osigurat da NAS bude sto vise na pravim mjestima :)

Sve vas stoga takodjer molimo da imate bilo koje hrvatsko obiljezlje i isto kazete medjunarodnim prijateljima koje pozivate! Zelimo da svi znaju da se navija za Hrvatsku!!!

U slucaju da redar na ulazu procijeni da je kapacitet premasen, molim vas pozovite jednog od organizatora iz naseg kluba da vas pusti (trebali bi nas do sada vec dobro poznat)