Ova kategorija namijenjena je registriranim korisnicima.

Koncert - klapa "Bandira" u Bruxellesu

(Please find the EN version below)

   

Dragi prijatelji,

poštovani članovi hrvatske zajednice u Bruxellesu,

zadovoljstvo nam je najaviti koncert klape "Bandira" iz Düsseldorfa, ovogodišnjih dobitnika 10. Večernjakove domovnice, nagrade koja se od 2006. godine dodjeljuje u Bad Homburgu najuspješnijim pojedincima i grupama izvan Hrvatske u nekoliko kategorija (među kojima je i glazba).

Koncert će se održati 18. lipnja 2016. godine u 20 sati u teatru "Espace Lumen", Chausée de Boondael 36 (blizina Trga Flagey).

S obzirom na ograničen broj mjesta i očekivani interes, ulaznice možete unaprijed osigurati uplatom 12€ na račun Hrvatskog kulutrnog društva Bruxelles: BE 42 3631 5542 4554. 

Molimo da pod "Communication" navedete: KONCERT 1806 i Vašu e-mail adresu, kako bismo Vam mogli potvrditi uplatu. S jednom uplatom možete kupiti više ulaznica. Isprintanu potvrdu o uplati predočit ćete na ulazu u dvoranu.

Za eventualna dodatna pitanja slobodno se obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 0486 648 688.

 

Nekoliko informacija o klapi: 

"Bandira" (za one koji možda ne znaju: "zastava"u dalmatinskom dijalektu) je grupa zaljubljenika u klapsku pjesmu, koji žive i rade u Düsseldorfu, a dolaze iz različitih krajeva Hrvatske. Klapa je ostvarila niz humanitarnih i prigodnih nastupa, a među zapaženima su i sljedeći: 

  • koncert u Wuppertalu kao predgrupa klapi "Intrade" 2./2014. godine, 
  • nastup u Langenfeldu povodom predstavljanja Hrvatske kao članice EU - 4./2015.
  • nastup na jednom od najvećih koncerata za Hrvate u Frankfurtu - "Hrvatska noć" 11./2015. (uz Olivera Dragojevića i druge domaće izvođače), 
  • cjelovečernji koncert u Duisburgu na Festivalu "Duisburger Akzente" 3./2016.

Radujemo se što je klapa "Bandira" prihvatila poziv HKD-a i vjerujemo da ćete pred odlazak na godišnje odmore uživati u zvucima klapske pjesme u Bruxellesu...

Molimo proslijedite mail na engleskom jeziku (u nastavku) Vašim prijateljima i poznanicima, za koje mislite da bi bili zainteresirani za koncert.

Srdačan pozdrav!

Tim HKD-a

 


   

Dear friends and colleagues,

It is our great pleasure to announce the concert of the music group "Bandira" from Düsseldorf, that will perform traditional Croatian a capella songs. This specific, traditional way of singing is protected as immaterial cultural heritage by the UNESCO. 

Please find attached the information about the concert (date, place, purchase of tickets). In addition, we kindly ask you to include your e-mail address into the payment communication, so that we can confirm its receipt.

We are looking forward to seeing you at the concert!

The team of the Croatian Cultural Association in Brussels