Dječje kreativne radionice - Poziv na iskaz interesa

Hrvatsko kulturno društvo Bruxelles organizira dvije kreativne radionice za djecu na hrvatskom jeziku! Cilj je razvijanje kreativnosti u djece, međusobno druženje i upoznavanje te aktivno korištenje hrvatskog jezika. Pozivamo Vas da iskažete interes za vaše dijete mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Likovna radionica „PISANICA“

  • namijenjena je djeci od 3 godine nadalje i tematski je vezana za Uskrs. Pisanice bi bile većeg formata, od stiropora, i djeca bi ih bojala odnosno ukrašavala po želji uz nadzor voditeljice radionice Tanje Stilinović koja je ujedno i profesorica hrvatskog jezika.
  • Prema preliminarnim dogovorima, održala bi se u nedjelju 2. travnja 2017. godine u prijepodnevnim satima (prijedlog je od 10 do 12 sati).
  • Mjesto održavanja bio bi atelijer u Maison de la Solidarite, Rue du Viaduc 133, 1050 Ixelles nedaleko od Europskog parlamenta. Cijena radionice je 5 eura i plaća se na mjestu održavanja.

Radionica „Pričam ti priču“ 

  • namijenjena je najmlađima, a na njoj bi djeca slušala priču/priče na hrvatskom jeziku te se, po želji, mogla uključivati u pričanje.
  • Radionica bi se održala u jednoj od gradskih knjižnica (točno mjesto i termin održavanja objavit ćemo naknadno, ovisno o iskazanom interesu roditelja), u trajanju od sat i pol do dva.

 Zahvaljujemo vam na povjerenju!

Hrvatsko kulturno društvo Bruxelles