Električar se trazi

Prije objave detalja vezanih uz našu slijedeću tekmu s Englezima, evo i jedan mali oglas:

Malo je nespretno preveden (očito neki loši google translate) ali možda nekome može pomoći naći posao:

 

 

Sretno! :)

Dječja radionica "Proljetni baloni" 22/4/2018!

"VJEVERICE U BRUXELLESU"

pozivaju na dječju radionicu

PROLJETNI BALONI

 

Organizatorice/voditeljice: Tanja Stilinović i Masha Tarle

Datum i vrijeme održavanja: nedjelja 22. travnja 2018. godine od 10 do 12 sati

Mjesto održavanja: Maison de la Solidarite, Rue du Viaduc 133, 1050 Ixelles (atelijer Lafontaine, 2. kat)

 

Uživate li, djeco, u proljeću, u bojama i mirisima koji nas okružuju? Želite li taj doživljaj prenijeti u sliku, pridružite nam se na radionici na kojoj ćete svojim kreativnim ručicama, koristeći papir, ljepilo, škare i svoju maštu, ovo proljeće učiniti još ljepšim i šarenijim!

 

Publika: namijenjena je djeci od 3 godine (sudjelovati mogu u pratnji roditelja), a 4-godišnjaci i stariji mogu biti sami

Cijena: 10 eura po djetetu (za drugo dijete u obitelji plaća se 5 eura)

Prijave: najkasnije do srijede 12. travnja 2018. isključivo na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prijavi navedite ime, prezime i dob djeteta koje će sudjelovati te podatke roditelja/osobe koja ih prijavljuje (ime, prezime te kontakt adresu ili telefonski broj).

Napomena: ako ne možete doći a prijavili ste se, molimo Vas da nam to obavezno javite 48 sati prije održavanja radionice. Molimo da za potrebe radionice svako dijete ponese škarice koje inače koristi!

Poziv zainteresiranima: ako nam želite pomoći u radu s djecom tijekom radionice, molimo da nam se javite!

 

 

                                             Veselimo se druženju!

 

                                                    Masha i Tanja

 

 

Traže se freelanceri za HR jezik!

Proslijeđujem informaciju dobivenu od našeg Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na EN jeziku:

 HR freelanceri u Luxembourgu

Teaching in the Institutions, Organs and Agencies of the EUROPEAN UNION in the Grand Duchy of Luxembourg

CLL/Allingua Centres de Langues is looking for (M/F):

Freelance Trainers

In: ­­­­­CROATIAN to complete its team of trainers responsible for teaching their maternal language to personnel for international institutions based in Luxembourg from 2017 to 2020.

Your profile

 • You have a university degree in languages and you have had a minimum 2,400 hours experience over at least 3 years since 2007 in teaching your native language to an international adult audience;
 • You don’t have a university degree in languages but you have a minimum 4,000 hours experience over the least 5 years since 2005 in teaching your native language to an international adult audience;
 • You have a C1 level in French and/or English;
 • You are in possession of a laptop and you include the new technologies in the classroom;
 • You are well-organised, enthusiastic and have good communication skills.

Our job offer

 • A motivating, professional project in international institutions;
 • A challenging opportunity to teach an international and multicultural audience;
 • Full or part-time posts available;
 • The possibility to be part of a team with an ambitious professional project;
 • The opportunity to develop your skills through on-going training schemes offered by Allingua.

Interested?

Then, send us your application on Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Make sure that the following elements are attached to your letter of application:

 • your CV in Europass format;
 • a copy of your university degree in the domain of languages;
 • a double sided copy of your identity card;
 • the contact details of previous employers who may be contacted for references.

Posao za Hrvate u EDCC-u

Proslijeđujem informaciju dobivenu od našeg Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na EN jeziku. S poštovanjem, Viliam

To whom it may concern,

I represent an organisation called the EDCC (European Direct Contact Centre) which has been tasked by DG COMM to provide an information service to all European citizens in their native language. We are currently looking for native Croatian speakers who also have fluent English and a third European language to come and work with us in Brussels. If there is a shared space where you think this job offer could be publicised, it would be much appreciated. The job can be viewed at this link:

https://careershub.serco.eu/members/modules/job/detail.php?record=1357

 

Many thanks in advance and best regards,

Toby Podmore

Talent Acquisition Support

Serco Europe

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.serco.eu

Stand-Up: Pedja Bajović u BXL! (28/10)

Proslijeđujem:

Drugovi i drugarice,

ako do sada već niste čuli, u subotu 28/10 u The Corner pubu gostuje regionalni a naš stand up komičar Peđa Bajović sa svojom predstavom S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)..

Pripremite se! U susret vam stižu dva sata beskrupuloznog prozivanja, šoka, povremenog vrijeđanja... i dva sata - glasnog smijeha!  Nekada pionir, a sada veliki veteran regionalne stand-up komedije Pedja Bajović konačno dolazi u Bruxelles te, po svom običaju, - otvara i naš grad za programe domaće stand-up komedije! 

U subotu 28.10. u The Corneru (Rue du Noyer, 189)s početkom u 20h a prije bi se reklo da će početi u 20:30h.

Ulaznica na ovo veče smijeha košta 10€, a uklljučuje i jedno piće od domaćina.

Informaciju o predstavi slobodno proširite dalje.

Pozdrav i vidimo se u subotu.

Sanjin

p.s. 

Ako trebate više detalja, tu je FB event:

https://www.facebook.com/events/814177268755993/?acontext={%22action_history%22%3A%22[{\%22surface\%22%3A\%22messaging\%22%2C\%22mechanism\%22%3A\%22attachment\%22%2C\%22extra_data\%22%3A{}}]%22}

 

Ulaznice 10€ (uključeno i jedno piće) - mogu se kupiti u The Corneru ili uplatom na račun BE42 3630 7597 1854 (name: Sterhoekje bvba) PRIPREMITE SE! U susret vam stižu dva sata beskrupuloznog prozivanja, šoka, povremenog vrijeđanja... i dva sata - glasnog smijeha! Nekada pionir, a sada veliki veteran regionalne stand-up komedije Pedja Bajović (Stand Up) konačno dolazi u Bruxelles te, po svom običaju, - otvara i naš grad za programe domaće stand-up komedije! U subotu 28.10. u The Corneru (Rue du Noyer, 189), s početkom u 20h, počinje stand-up show S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije). U svojih 12 i kusur godina rada u komediji s nogu, Pedja Bajović je odradio preko dvije hiljade nastupa... u preko stotinu gradova i 25 zemalja. Njegova hit-predstava gledana je na obalama Pacifika s obije strane: i američke i australske! Evropa se smijala uzduž i poprijeko, a red je sada došao i na "glavni grad". Zašto Pedja, pored svjetskih i regionalnih metropola, može otići i u Čačak ili Gospić, Zavidoviće ili Pljevlja, Velenje ili Štip, pa i Prištinu? Zato što je ovaj rođeni Crnogorac, koji je odrastao u Srbiji, pravi Bosanac koji živi u Hrvatskoj! Da, on je svačiji i ničiji! I upravo to mu daje za pravo da sebi i publici postavi neka od ovih pitanja... 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi. Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina? Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence? Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…? A, gdje je nestalo makedonsko devojče…? Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU! See More

·         Stand-up comedy