Hrvatska vs Danska Casa Mundial u nedjelju

Navijajmo zajedno za nase!! ;)

Link: https://m.facebook.com/events/928118980703035/?ti=cl

 

BABYSITTER / ica se trazi (m/ž)!

Proslijedjujem OGLAS:


Dobar dan svima,
 
Trazimo babysitter/ica (spol i godine nisu vazni) koja/i govori engleski, za cuvanje djecaka od 9 mjeseci.
Dodatne informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0488337094.
 
Hvala i pozdrav! 

Tražite staž u EU Komisiji? Prijave u tijeku!

Link:

http://www.eesc.europa.eu/?i=portal.en.traineeships

 

Ako niste GLASAJTE ODMAH za Ambasadore hrvatskog turizma!

Još je samo par dana moguće glasati za nominaciju promotivnog spota Ambasadori hrvatskog turizma za prestižnu svjetsku nagradu!

Glasajte ODMAH a svakako PRIJE petka, 31. ožujka 2018. godine putem ove poveznice!

Svečana dodjela nagrada održat će se 9. travnja 2018. godine u Las Vegasu.

Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim MrvicaZrinka Cvitešić i 2Cellos. predstavljaju Hrvatsku u najboljem svijetlu kao atraktivnu turističku destinaciju!

 

U nastavku proslijeđujem detalje preuzete sa stranice diplomatsko-konzularnih predstavništava http://fr.mvep.hr/):

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“, koji je premijerno prikazan u studenome prošle godine u sklopu nastupa na turističkom sajmu WTM u Londonu i koji je u kratkom vremenu ostvario višemilijunsku gledanost na stranim emitivnim tržištima, nominiran je od strane „Travel Video Awards“ za nagradu u potkategoriji „Best Video by a Tourism Organization“. Ovim putem Vas pozivamo da glasate za video u kojem Modrć, Mandžukić, Rakitić, Lovren, Kovačić, Čilić, Šarić, Mrvica, Zrinka Cvitešić, „2Cellos“ promoviraju hrvatski turizam.

Uz promotivni video HTZ-a nominirani su još i „Rhythms of Peru“ (Kuoda Travel), „Sabrosura“ (Visit Columbia) te „North America“ (Jordan Tourism Board).

„Ponosni smo što je naš posljednji promotivni video, u kojem sudjeluju globalno prepoznatljive hrvatske zvijezde, ambasadori hrvatskog turizma nominiran za prestižnu svjetsku nagradu. Ova nominacija za nas predstavlja profesionalnu satisfakciju, ali i dokaz naše kreativnosti i inovativnosti, odnosno potvrdu od strane struke da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunski međunarodno prepoznatljivi promotivni sadržaj“, izjavio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te pritom pozvao sve da svojim glasovima podrže video u kojem Hrvatsku, kao atraktivnu turističku destinaciju, u najboljem svijetlu predstavljaju Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos.

„Travel Video Awards“ je organizacija osnovana od strane nezavisnih filmaša i brandova iz cijelog svijeta koja nagrađuje inovativne i inspirativne videozapise. Nagrade se dodjeljuju u dvije glavne kategorije, odnosno u kategoriji namijenjenoj uradcima nezavisnih autora („Independent Track“), koja je podijeljena u četiri potkategorije te u kategoriji namijenjenoj uradcima iza kojih stoje kompanije („Industry Track“), a koja je podijeljena u pet potkategorija.

Online glasanje otvoreno je do petka, 31. ožujka 2018. godine putem ove poveznice, a svečana dodjela nagrada održat će se 9. travnja 2018. godine u Las Vegasu.

 

 

 

IPTV Balkan International

Proslijeđujem jednu ponudu za IPTV Balkan International:
 
"Novo u ponudi! Uz usluge IPTV-a, našim korisnicima nudimo i usluge tehnicke podrške za bilo koji problem informaticke prirode!

TV programi (internacionalni i svi balkanski) preko IPTV-a, vrlo stabilni uz 24/7 podršku, Sportski programi ... Filmovi ... Serije .. sve što trebate na jednom mjestu, povoljno 10e/mj. Dogovor u inbox. Besplatni test 2 dana. Programi se instaliraju preko interneta na vaš mobitel, tablet, laptop, receiver, pc, smartTV ..."

Link: https://www.facebook.com/IPTV-Balkan-International-924266587668557